Onani

Onani er en ganske glimrende måde at tilfredsstille sig selv på både når man er i og uden et fast parforhold. Gennem onanien lærer man sin krop at kende og hvordan den reagerer på berøring.  Man oplever hvad man tænder på seksuelt, så man har mulighed for at fortælle en partner hvordan man bedst kan lide at blive rørt. Desuden er der større sandsynlighed for at få en orgasme hvis man onanerer. Det er et godt argument for at fortsætte eller begynde at onanere!

Onani løsner op for spændinger, frigør hæmninger, giver en bedre elsker, giver glæde og lyst hos både kvinder og mænd.

Det er stadig et tabubelagt område at kvinder onanerer, og jeg vil gerne være med til at nedlægge tabuet og tale om onanien som værende det allerførst og vigtigste skridt på vejen til at blive sex -ekspert i sit eget liv. Der er mange kvinder hvor selve ordet onani udløser blokkeringer, så som associationer med slemme tanker, porno, væmmelse, manglende anstændighed i forhold til at onanere, at være beskidt og uhygiejnisk.

Der er flere mænd som onanerer og gennem onanien lærer han sin seksualitet at kende. Lærer sin pik at kende, så den bliver rigtigt god ven.

Gennem onanien er der mulighed for at lære at finde de magiske punkter som både mænd og kvinder er i besidelse af.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til den måde du har lyst til at lære dig selv at kende på, tale med dig om anatomien som kan give klarhed over hvor der er problematikker, hjælpe dig med at slippe generthed og hjælpe dig med af få en lettere følelse indeni. Ad den vej kan vi også komme ind på orgasme, g-punkter mm.