Parterapi

Parterapi.

Det kan være en stor udfordring at være i et parforhold i dag. Der er mange ting at tage hensyn til, så som børn, arbejde, fritidsinteresser, hobbys, venner mm. I dag kræver det simpelthen at man kan tilpasse sig, konstant gå på kompromis, give plads til hinanden og udvikle sig sammen og hver for især. Der er så mange konkurrerende udfordringer og tilbud som sætter et parforhold i spil. Forskellige livsfaser kræver forskellige udfordringer livet igennem.

Der er rigtigt mange måder at være sammen på i et parforhold i dag. Enten bor I sammen, eller hver for sig og mødes, når der er tid. Der er egne børn, sammenbragte børn og adoptivbørn. I mange parforhold arbejder begge to for at tilfredsstille karrierebehov og økonomiske behov. Dette stiller meget store udfordringer til parforholdet, som kræver at der er en eller anden form for kontakt, nærhed, sex, respekt og ikke mindst, tid til rådighed.

Hvis I vælger parterapi, kan jeg hjælpe jer med, at sætte lys og fokus på netop det I har brug for i jeres parforhold lige nu. Sammen kan vi finde muligheder frem for begrænsninger, finde de blinde punkter som måske skaber afstand i stedet for nærhed imellem Jer. En afstemning af hvordan I er som par og hvordan I gerne vil have det. Få sat ”lys” på det I gerne vil have der skal være i Jeres parforhold, så I får mere tryghed, frihed, glæde, udfordring, sammenhold, nærhed, tiltrækning og sex i jeres parforhold.

Jeg tror på, at alt hvad du er, og alt det der er omkring dig er kærlighed. Den har altid været der, selvom du nogen gange kan synes den er forsvunden. Kærligheden accepterer dig som du er, stiller ingen betingelser for at være til stede. Det er gennem kærligheden og den seksuelle energi vores tanker, følelser, handlinger og samspil påvirkes – for der igennem at påvirke vores mentale og fysiske helbred.